Blogi

Seuraajokaiselle.fi

Joulu yksin - yksinäinen joulu?

Joulu yksin

Syksyisellä kauppareissulla kuuluu suomipopin sijaan hilpeä ikivihreä. Postilaatikosta tuijottaa lasten lelukuvasto. Keskellä rauhallista pimeyttä kiiluu naapurin pensaissa outo valonpilkahdus. Vaikka miten sitä välttelisi, sulkisi silmänsä ja korvansa, jossain vaiheessa loppuvuotta se iskee kuin pesäpallo poskeen: joulu tulee taas.

Lue lisää >>

Liian kauan yksin

Yksinäisyys

Kun parisuhdetta ollaan laittamassa viimeisen kerran nippuun ja päässä kaikuu Roope Salminen jankuttamassa "...ei ikinä enää, ei ikinä..." vaikkakin toisessa tarkoituksessa, ei ehkä tule mieleenkään, että joskus saattaisi vielä kaivata toista ihmistä rinnalle.

Lue lisää >>

Miten selvitä erosta?

Ero

Jokainen suhde, lyhyt tai pitkä, on sen osallisille tärkeä, ehkä jopa elämää muuttava kokemus. Ajan kuluessa ja suhteen vakavoituessa ero ei yleensä ole päällimmäisenä ajatuksissa ja onnellisia olisimme, jos se ensimmäinen rakkaussuhde päättyisi vasta kuoleman erottamiseen.

Lue lisää >>

Muutama turvallisuusvinkki

Turvallisuus

Nettideittailu on turvallista kunhan muistaa käyttää maalaisjärkeä. Tässä muutama perusasia joka olisi jokaisen deittailijan hyvä tietää/muistaa kun aloittaa nettideittailun.

Lue lisää >>

Vinkkejä hyvän deittiprofiilin luomiseen

nettideitti

Hyvä deittiprofiili herättää huomion ja saa vastauksia. Meiltä Seuraajokaiselle-palvelusta kyselläänkin usein, että minkälainen sitten on hyvä profiili. Hyvän profiilin luomiseen on panostettu ja käytetty vähän aikaa ja vaivaa. Tässä muutama vinkki.

Lue lisää >>